Leeuwarder Courant

Dit was de weblog Statenjacht van LC-verslaggever Jan Arendz over het provinciebestuur van Fryslân. Tegenwoordig blogt hij op janarendz.nl.

Contact: janarendz@home.nl

vrijdag 24 juni 2011

PVV gewone partij

De PVV is in Friesland tot nu toe een gewone partij, schreef ik zaterdag 18 juni in de papieren LC. Voorbeelden te over: samen optrekken met andere oppositiepartijen, stukken goed bestuderen, meedenken met de voorzitter in plaats van lekskoaie, geen teksten tegen de islam, etc.

Zo'n artikel roept altijd reacties op. Een ervan leidt mogelijk binnenkort tot een publicatie in de LC.  Een andere kwam van CDA'er Jan From uit Wolvega, die vorig jaar uit de staten stapte vanwege de gedoogsteun van Geert Wilders aan het kabinet. Hij vertrouwt de PVV voor geen cent.

In overleg met From hier zijn reactie per sms:

Waarom vraag je de vier vertegenwoordigers niet eens naar hun mening over de 8000 vermoorde mensen door Ratko Mladic, die toevallig moslim waren. Het zou mij niet verbazen als daaruit naar voren komt dat de PVV NIET een gewone Fryske partij is, of ze moeten gewoon liegen.

Meer reacties?

1 opmerking:

  1. Deze blogpost diende als inspiratie voor http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/06/wilders-en-mladic-ze-hadden-familie-kunnen-zijn

    Dank.

    Tim Engelbart
    Redacteur De Dagelijkse Standaard

    BeantwoordenVerwijderen